Sokaki Hotel στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας

Στο Νομό Ευρυτανίας στους πρόποδες του βουνού Καλιακούδας βρίσκεται το πανέμορφο Μεγάλο Χωριό σε ένα καταπράσινο τοπίο δίπλα στο ποταμό Καρπενησιώτη.

Ένα παραδοσιακό χωριό μέσα στα έλατα, με πέτρινα σπίτια, με παραδοσιακά πέτρινα σοκάκια, ξύλινα και πέτρινα γεφύρια που όλα μαζί κάνουν το
Μεγάλο Χωριό ξεχωριστό προορισμό χαλάρωσης και ευεξίας.
Μπορείτε να περιπλανηθείτε στα καλντερίμια του χωριού δίπλα από το νερόμυλο και τα ρυάκια με τους καταρράχτες, να επισκεφθείτε το λαογραφικό μουσείο του Μεγάλου Χωριού, να επισκεφτείτε το φαράγγι Πανταβρέχει, να απολαύσετε το καφέ σας στα όμορφα καφέ του χωριού μας και να δοκιμάσετε τους εκλεκτούς μεζέδες μας. Οι παραδοσιακοί ξενώνες του χωριού έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στον ταξιδιώτη άνεση και χαλάρωση.

Το Sokaki Hotel είναι ένας πολυτελής πέτρινος ξενώνας με τζάκι και όμορφη θέα στο πανέμορφο Μεγάλο Χωριό! Ευχάριστη και άνετη διαμονή με πρωινό, τηλεοράσεις plasma, στήλες υδρομασάζ και σετ περιποίησης.

Στους ξενώνες μας, παρέχεται δωρεάν internet, ταινίες- μουσική, επιτραπέζια παιχνίδια και ποδήλατα mountain bike! Με καλωσόρισμα τοπικό λικέρ και σπιτικό γλυκό, σε μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής και τοπίου!

Σας περιμένουμε να ζήσετε την εμπειρία!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας
Τηλέφωνο: 2237041424, 6987712665
Υπεύθυνος/η: Μαντζιούτας Κωνσταντίνος  ΠΗΓΗ http://www.greek-greece.gr/accommodation.php?q=435

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.